Gündem

OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMLARI BAŞARINIZA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDİYOR.

Gaziantep'te faaliyet gösteren OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMLARI, yaz kursu kayıtlarını muhteşem avatajlarla duyurdu.

OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMLARI BAŞARINIZA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDİYOR.
20-05-2024 12:12
GAZİANTEP

Gaziantep Karataş bölgesinde  faaliyet gösteren OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMLARI, Yaz Kursu kayıtları için erken başvuru avantajı ile öğrenci alımlarına başladi.

Deneyimli eğitmen kadrosu ve hızla yükselen başarı grafiğiyle OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMLARI,halkımızın ilgisini çekmeye devam ediyor.

OLİMPİYAT EĞİTİM KURUMU Müdürü Dilek KILIÇ; halkımızın göstermiş olduğu ilgiden dolayı gerçekten mutluyuz ve başarımızı kanıtladığımızı görmek bize onur veriyor açıklamasını yaptı.

 "Tembel öğrenci yoktur, harekete geçirilemeyen öğrenci vardır.” sloganı ile öğrenciyi tüm öğrenme süreçlerinde motive etme ilkesiyle çalışmaktayız. Her öğrencinin "özel" olduğunun bilincinde olup ona göre bir koçluk programı uygulamaktayız.

        Özgüveni yüksek, başarılı, çalışkan, çevresine ve tüm insanlara saygılı, davranışlarının sorumluluğunu bilen bireyler yetiştirmekteyiz. Öğrencilerimize düşünme, sorgulama, üretme, analiz ve sentez yapabilme yeteneklerini kazandırmaktayız.

        Okuduğunu anlama, yorumlama, sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneğinin oluşması ve gelişmesi için kitap okumaya özel bir önem vermekteyiz.

        Personelimiz güler yüzlü, misafirperver, kibar olup idealist eğitimcilerdir. Eğitim işinin hassaslığının farkında olup alanlarında uzmanlaşmışlardır. Hedefimiz, dinamik ve tecrübeli kadromuzla geleceğe yön verecek öğrenciler yetiştirmektir.

        Bugüne kadar en güzel yerleri kazandırdığımız binlerce öğrencimiz, hizmet ve kalitemizin en güzel göstergeleridir. Olimpiyat Eğitim ailesinde sizleri de görmek bizi mutlu edecektir.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER