Teknoloji

vivo V30'un Star Işığı, fotoğrafçılığa yeni bir boyut getiriyor!

Flaşa göre 50 kat daha yumuşak ışık veren vivo V30'un Star Işığı özelliği ile Müzeler Haftası'nda unutulmaz fotoğraflar çekebilirsiniz.

vivo V30'un Star Işığı, fotoğrafçılığa yeni bir boyut getiriyor!
14-05-2024 16:18

Flaş ışığı kullanılarak yapılan geleneksel çekimlerde doğal olmayan pozlar ortaya çıkabiliyor, çekilen görüntülerde yansımalar, keskin gölgeler ve renk dengesizlikleri gibi istenmeyen etkiler oluşabiliyor. vivo'nun uzun ve kapsamlı yedi yıllık bir çalışmanın ardından geliştirdiği Star Işığı özelliği ile flaşın bu olumsuz etkileri de artık ortadan kalkıyor.
 
vivo'nun son olarak ülkemizde de satışa sunduğu V30 5G akıllı telefonunda da yer verilen Star Işığı ile bir akıllı telefonda stüdyo düzeyindeki efektler kullanılabiliyor. vivo normal bir flaşa göre 19 kat daha geniş alana 50 kat daha yumuşak ışık yayan Star Işığı sayesinde, bu akıllı telefonda stüdyo düzeyindeki ışık ve gölge efektlerini, görüntü netliğini ve atmosferik işlemeyi yeniden oluşturarak fotoğrafları her zaman, her yerde stüdyo kalitesine çıkarıyor.

Siz de 18 – 24 Mayıs arasında ülkemizde kutlanacak Müzeler Haftası'nda vivo V30 5G'nin Star Işığı özelliğini kullanarak baş döndüren, mükemmel kareler çekebilirsiniz. Bu özel haftada fotoğraf çekimleri için ziyaret edebileceğiniz bazı müzeleri derledik:

Topkapı Sarayı: Zengin koleksiyonlarıyla dikkat çeken Topkapı Sarayı, mücevherlerden sanat eserlerine, kıyafetlerden silahlara kadar çeşitli değerli nesneleri içeren müzeleriyle ünlü. Ayrıca sarayın bahçeleri ve manzarası da ziyaretçilere eşsiz fotoğraflar yakalama imkânı sunuyor.

Yerebatan Sarnıcı: Sütunlarının etkileyici atmosferiyle ilgi çeken Yerebatan Sarnıcı, döneme ait mimari özellikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor. Filmlere, kitaplara ve sanat eserlerine ilham kaynağı olmuş sarnıç, yenilenen iç aydınlatmasıyla fotoğraf çekmeyi seven ziyaretçileri ağırlıyor.

Efes Antik Kenti: Artemis Tapınağı ve Celsus Kütüphanesi gibi ünlü yapılarıyla tanınan Efes, Hellenistik ve Roma dönemlerinde de büyük bir refah ve öneme sahipti. Ziyaretçiler için önemli bir turistik mekân ve arkeolojik bir alan olarak hizmet veren Efes, son dönemde gece müzeciliği için açıldı. V30'un Star Işığı ile burada yapacağınız gece çekimlerinde de eşsiz kareler yakalayabilirsiniz.

Anadolu Medeniyetleri Müzesi: Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden kazılar sonucu elde edilen arkeolojik eserlerin sergilendiği bu müze, Anadolu'nun zengin tarihini ve kültürünü yansıtıyor. Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Hitit Güneş Diski'ni de içerisinde bulunduran zengin koleksiyonuyla ziyaretçilere Anadolu'nun derin tarihini ve çeşitli medeniyetlerin izlerini sunuyor.

Göbeklitepe: MÖ 10.000 civarında yapıldığı tahmin edilen Göbekli Tepe, insanlık tarihindeki yerleşik yaşam öncesi dönemlere ışık tutuyor. İnsanlık tarihini ve kültürel evrimi anlama konusunda büyük öneme sahip Göbekli Tepe'de çekeceğiniz fotoğraflara kadim bir kültürlerin doğasını ve estetiğini V30 5G'nin Star Işığı özelliği ile yansıtabilirsiniz.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER